Over ons

Welkom bij Downtown Oldenzaal

lunchcafé Oldenzaal

Restaurant en lunchroom Downtown

Wij hebben een gezellig, maar vooral rustig lunchcafé waar iedereen terecht kan. Het bijzondere aan ons lunchcafé is dat wij samen werken met mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij ons de kans om te groeien en zich te ontwikkelen. Hierdoor kan het soms zijn dat u iets langer moet wachten. Wij vragen om uw begrip! Maar door de passie van ons team, de gezellige ambiance en de kwaliteit van onze producten zult u hopelijk genieten.

Downtown Oldenzaal, Bulldata.nl Eten in Oldenzaal, Lunchen in Oldenzaal, Suus' FotoSjop Oldenzaal,
Downtown Oldenzaal, Bulldata.nl Eten in Oldenzaal, Lunchen in Oldenzaal, Suus' FotoSjop Oldenzaal,

Downtown Oldenzaal

Bezoekers krijgen het in de keuken bereide drankje en hapje voorgezet door mensen met een verstandelijke beperking. De runner, de gezichten van Downtown Oldenzaal zijn Barry Schopman en Marc Kemna die elke dag opnieuw samen met de medewerkers uw ervaring bij Downtown Oldenzaal onvergetelijk maken. 

Lunchcafe Downtown

Wij zijn erg trots op het eindresultaat en ons fantastische personeel! Mochten jullie nog niet geweest zijn dan kun je een indruk krijgen door op het fotoboek boven in het menu te klikken. Naast het lunchcafe is Donwtown Oldenzaal ook buiten openingstijden te reserveren voor bijv. vergaderingen, buffetten, feestjes etc! #trots#downtownoldenzaal #lunchcafe #nieuw

lunchcafé Oldenzaal

Downtown Oldenzaal

Openingstijden

  • Maandag 11:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 11:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 11:00 - 17:00 uur
  • Donderdag 11:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag 11:00 - 17:00 uur
  • Zondag Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *